HR Systemer – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

HR & Organisation > Om afdelingen > HR Systemer

HR Systemer

HR Systemer har det operationelle systemejerskab af tre af KU’s fælles it-systemer: ScanPas, PeopleXS og Captia.

HR Systemer har således det forretningsmæssige ansvar for administration og videreudvikling af de tre systemer incl. integrationer til andre systemer, samt udarbejdelse af ledelsesinformation inden for det personaleadministrative område. Opgaven løses i tæt samarbejde med Koncern-it.

Brugersupport og leverencer

Sektionen yder support og undervisning af systemernes brugere, i form af såvel workshops som decideret undervisning, og driver tillige den ugentlige ScanPas Café (torsdage kl 10-12 og 13-16). Sektionen fremstiller herudover løbende en række personaleadministrative rapporter, der er baseret på data i ScanPas, KU’s datavarehus, ISOLA, ØS-LDV og Forskerrekrutteringsdatabasen. Disse rapporter anvendes af ledelse, medarbejdere og KU’s samarbejdsudvalg. Særlige rapporter inden for personaleadministrativ databehandling kan leveres på bestilling.

Netværk for super-brugere

Sektionen driver ydermere tre super-bruger netværk: PeopleXS, ScanPas og Captia. Her modtager brugerne information og har indflydelse på kommende nyskabelser og ændringer i systemerne.

Kontakt

HR Systemer kan kontaktes via sektionsleder Mette Thomassen, mtho@adm.ku.dk, eller direkte til en medarbejder, se medarbejderoversigten

Besøgsadresse:

HR Systemer, HR & Organisation
Nørregade 10, indgang D, stuen
Postboks 2177
1017 København K